Copyright 2018, cbrtheorieexamens.nl

Bromfiets


Het CBR theorie examen oefenen, wat kunt u verwachten als u het CBR theorie examen brommer gaat afleggen?


Let op: DigiD is vereist om een CBR theorie examen te reserveren.


CBR theorie-examen scooter/bromfiets inhoud

Het examen duurt 45 minuten. Hierbij komen een de volgende onderwerpen aan bod:


  • verkeersregels
  • verkeersinzicht
  • verantwoord rijgedrag
  • milieu
  • voertuigtechniek

Hierover krijgt u zelf in te vullen met een getal en meerkeuzen vragen.

Na het afleggen van het examen hoort u direct de uitslag. U Bent geslaagd wanneer u 44 van de 50 vragen goed heeft beantwoord. Hierna is het theorie examen 1.5 jaar geldig. Bent u gezakt dan krijgt u een e-mail met daarin de fouten die u heeft gemaakt en bij welke onderwerpen.


Kosten:

De deelname aan het CBR theorie-examen voor de scooter of bromfiets kost:  € 31,50.
Vergeet niet u identiteitsbewijs mee te nemen.


Op welke manier kunt u zicht het beste voorbereiden?

Het CBR raad aan om lessen te volgen die altijd up-to-date zijn. Deze kunt u gemakkelijk online volgen bij een CBR gekwalificeerde opleider. De online cursussen zijn snel toegankelijk. Ze geven een goede simulatie weer van wat u te wachten staat als u het lokaal in loopt bij het CBR. Op deze manier kunt u doelgericht het CBR theorie examen oefenen, een veilige weggebruiker worden en ook niet onbelangrijk, geld uitsparen omdat u goed heeft kunnen oefenen. Probeer een gratis proef theorie examen en u zult versteld staan! U ziet direct welke fouten u heeft gemaakt en kunt daarna gelijk door klikken om een uitgebreid CBR theorie-examen te maken.


Waarom herhaling erg belangrijk is?

Om goed het theorie examen te kunnen oefenen is het erg belangrijk de stof regelmatig te herhalen. Op deze manier kunt u de verkeersregels beter onthouden. Vooral op langere termijn en dit is nodig, omdat u deze de rest van u leven nodig zult hebben. Daarnaast kunt u met het maken van meerdere examens een beter zicht krijgen op de fouten die u eventueel nog maakt. U zult handig worden in het maken van een examen, dit verhoogt natuurlijk de kans van slagen. Nu speciaal voor u twee weken lang toegang om onbeperkt theorie examens te oefenen! Voor deze zeer lage prijs Met dit actie pakket zult u tijden het CBR theorie examen niet voor een verrassing komen te staan! Kies voor een lage prijs en de beste kwaliteit!


Ik wil me goed voor bereiden met het actie pakket!