Geslaagd! Ondanks mijn faalangst

Ik heb altijd al last gehad van faalangst. Dus kies je ervoor om je tot in de puntjes voor te bereiden. Voor degene die er ook last van hebben herkennen het wel, klamme handjes bij alleen al de gedachte van het lokaal in lopen, bang voor een blackout als je er eenmaal zit. Ik heb het hele internet afgezocht naar goede informatie en extra examens om geen detail te willen missen. Toen ben ik op deze site terecht gekomen en eigenlijk was dat het enige wat ik nodig had. Dankzij de goede simulatie theorie-examens kon ik vast wennen aan de praktijk en zo heb ik me echt goed voorbereid op het echte werk. Ondanks het taboe wat er toch nog hangt boven faalangst wilde ik het wel met jullie delen. Je hoeft je nergens voor te schamen, maar kun je er toch niet gemakkelijk mee uit de voeten in je omgeving, dan kun je het lekker anoniem oefenen online. Succes!

 

Retro scooter

Hey allemaal! Ik heb voor mijn 16e verjaardag een leuke retro scooter gehad, en dus moest ik zo snel mogelijk mijn theorie en praktijk examen halen! Snel ingeschreven en gelijk begonnen met het CBR theorie examen oefenen. Een paar van die top examentjes gemaakt en nu kan ik lekker op de scooter naar school! Ik kan niet wachten tot het zomer is! Het inloggen gaat snel. De examens zijn ook niet duur vergeleken met de andere sites waar je het CBR theorie examen kunt oefenen. Echt top!

 

Door voor de Motor!

Ik ben al 3 jaar in het bezit van mijn  rijbewijs B. Nog niet zo lang geleden heb ik dus nog een theorie-examen gedaan. Nu door voor de motor, had ik verwacht dat ik het wel ongeveer zou weten. Een paar lesjes gedaan speciaal voor de motor, en het theorie-examen gaan doen. Viel ik even door de mand, 22 fout! Geschrokken terug naar huis en op het internet op zoek naar oefen examens. Na een aantal geprobeerd te hebben, vond ook ik dit de beste aanbieders. Vooral omdat het zo ongelooflijk hetzelfde was als bij het CBR. Gelukkig met genoeg oefenen van examens ben ik nu bij de 2de keer wel geslaagd.

 

Ervaring

Ik houd er van als ik snel zie wat ik nodig heb! Een goede voorbereiding is het halve werk, en ik was voorbereid. Daarom ben ik ook in één keer geslaagd. Deze site heeft me daar goed bij geholpen. Bedankt nog voor de tip om mijn id niet te vergeten! Ik kan iedereen deze site aanraden. Je gaat op internet opzoek naar de beste manier om je cbr theorie examen te oefenen en dan verwacht je toetsen te kunnen maken zonder veel gedoe. CBR theorie examen oefenen was voor mij hier gemakkelijk en duidelijk. Alle informatie over het rijbewijs B is hier te vinden. De site is actueel en geeft juiste informatie. CBR theorie boeken had ik geen behoefte aan. Een boek loopt naar mij idee altijd achter. Ik kon snel zien dat de toetsen dagelijks ge-update werden. Dat merkte ik snel bij het CBR tijdens het maken van mijn auto theorie examen. Je auto theorie oefenen achter je pc of tablet is echt een uitkomst voor mij geweest! Ik vind het fijn als ik onderweg kan leren en daarnaast een goede simulatie van het auto theorie examen kan krijgen. Natuurlijk ben ik in één keer geslaagd voor mijn auto theorie examen! Inmiddels de troste bezitter van het rijbewijs B! Ik ga nog een stukje rijden. Iedereen die zijn CBR theorie examen nog moet maken succes! Maar dat heb je eigenlijk niet nodig met de site!

 

Werkt super goed!

Ik ben er enthousiast over. Ik heb de auto theorie examens geoefend die ik via deze site tegenkwam en ik dacht goed voorbereid te zijn, viel dat even vies tegen zeg! Ik ben gered door de uitgebreide fout rapportage, anders had ik het auto theorie examen nog wel een paar keer over kunnen doen. Super fijn dat je lekker thuis vast kunt oefenen alsof je bij het CBR zit. Elke dag even oefenen en je merkt de vooruitgang goed. Het is ook leuk om te doen op deze manier. Niet met een stoffig boek op schoot waar de antwoorden achterin staan. Je moet het CBR theorie examen bij het CBR tenslotte ook op een computer doen. De tijd die je hebt om de vragen te beantwoorden word voor je bij gehouden en zo kan je er nooit te lang over doen. Iedereen kan op deze manier makkelijk oefenen. Eerst even de gratis auto theorie examens geprobeerd, maar ik was snel overtuigd. Daarna heb ik voor het actie pakker gekozen waarbij je een week lang het CBR theorie examen kan oefenen voor een leuke prijs. Dat had ik ook wel nodig. Mijn verkeers interesse is ooit zo hoog geweest, ik deed alles met het openbaar vervoer. Totdat ik mijn rijbewijs B ging halen natuurlijk. Ik heb een week lang moeten oefenen, maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik in één keer mijn CBR theorie examen auto heb gehaald. Auto theorie oefenen op deze manier kan ik iedereen aanraden!

 

Opfriscursus

Ik ben al tientallen jaren in het bezit van mijn rijbewijs en heb talloze kilometers gemaakt. Nu mijn zoon bezig is met zijn rijbewijs wilde ik hem het een en ander leren. Hoe moeilijk het ook was om toe te geven, ik wist er niet zoveel meer van af. Mijn zoon vertelde me over die nieuwe inzicht’s vragen. Dus ik dacht het word tijd voor een opfriscursus. En hoe goed je ook denkt te kunnen rijden, ik kan iedereen aanraden om dit elke 5 jaar te doen. Voor mij was er al zoveel veranderd. Omdat de uitgebreide examens zo goed lijken op de examens bij het CBR volgens mij zoon, leek mij het verstandig om online een aantal examens te doen. Nu ben ik weer helemaal up-to-date en kan ik weer meepraten met mijn kinderen over het theorie-examen!

 

Geschiedennis

Ik kan me nog goed herinneren dat we vroeger voor een verassing stonden voordat we het examen gingen afleggen.  Je werd mondeling verhoort door de examinator.  Toen der tijd moesten we het hebben van vrienden en kennissen over wat zich er allemaal afspeelde tijdens het examen. Leuk om te zien hoe dit in zijn voordeel veranderd is!