«

»

Door voor de Motor!

Ik ben al 3 jaar in het bezit van mijn  rijbewijs B. Nog niet zo lang geleden heb ik dus nog een theorie-examen gedaan. Nu door voor de motor, had ik verwacht dat ik het wel ongeveer zou weten. Een paar lesjes gedaan speciaal voor de motor, en het theorie-examen gaan doen. Viel ik even door de mand, 22 fout! Geschrokken terug naar huis en op het internet op zoek naar oefen examens. Na een aantal geprobeerd te hebben, vond ook ik dit de beste aanbieders. Vooral omdat het zo ongelooflijk hetzelfde was als bij het CBR. Gelukkig met genoeg oefenen van examens ben ik nu bij de 2de keer wel geslaagd.

 

About the author

Pieter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *