Copyright 2018, cbrtheorieexamens.nl

Reacties


Geslaagd! Ondanks mijn faalangst

Ik heb altijd al last gehad van faalangst. Dus kies je ervoor om je tot in de puntjes voor te bereiden. Voor degene die er ook last van hebben herkennen het wel, klamme handjes bij alleen al de gedachte van het lokaal in lopen, bang voor een blackout als je er eenmaal zit maar het is me hier gelukt!

Bridgit  //  Auto 

Door voor de Motor!

Ik ben al 3 jaar in het bezit van mijn rijbewijs B. Nog niet zo lang geleden heb ik dus nog een theorie-examen gedaan. Nu door voor de motor, had ik verwacht dat ik het wel ongeveer zou weten. Gelukkig heb ik hier nog geoefend.

Pieter  //  Motor

Retro scooter

Hey allemaal! Ik heb voor mijn 16e verjaardag een leuke retro scooter gehad, en dus moest ik zo snel mogelijk mijn theorie en praktijk examen halen! Snel ingeschreven en gelijk begonnen met het CBR theorie examen oefenen.

Fleur  //  Scooter

Ervaring

Ik houd er van als ik snel zie wat ik nodig heb! Een goede voorbereiding is het halve werk, en ik was voorbereid. Daarom ben ik ook in één keer geslaagd. Deze site heeft me daar goed bij geholpen. Bedankt nog voor de tips!

Micheal  //  Motor

Werkt super goed!

Ik ben er enthousiast over. Ik heb de auto theorie examens geoefend die ik via deze site tegenkwam en ik dacht goed voorbereid te zijn, viel dat even vies tegen zeg! Ik ben gered door de uitgebreide fout rapportage, anders had ik het auto theorie examen nog wel een paar keer over kunnen doen.

Sarah  //  Auto

Opfriscursus

Ik ben al tientallen jaren in het bezit van mijn rijbewijs en heb talloze kilometers gemaakt. Nu mijn zoon bezig is met zijn rijbewijs wilde ik hem het een en ander leren. Hoe moeilijk het ook was om toe te geven, ik wist er niet veel meer vanaf.

Ruben  //  Auto

Geschiedennis

Ik kan me nog goed herinneren dat we vroeger voor een verassing stonden voordat we het examen gingen afleggen. Je werd mondeling verhoort door de examinator. Toen der tijd moesten we het hebben van vrienden en kennissen over wat zich er allemaal afspeelde tijdens het examen.

Gerrit  //  Auto